Inbreng van uw 2dehands artikelen.

U kent het wel, op zolder of in de schuur heeft u een hoop paardensport spullen liggen die u niet meer gebruikt en die alleen maar plaats in nemen en stof liggen te vangen. Zelf ziet u het misschien niet zo zitten om advertenties te moeten plaatsen en alles te moeten regelen, dan bied “Mandy’s Ruitersport” wellicht de oplossing.
U kunt al uw overbodige ruitersportartikelen inleveren bij “Mandy’s Ruitersport”, zowel 2dehands als artikelen die u ooit eens heeft gekocht maar nooit heeft gebruikt. Wij gaan dan voor u aan de slag en doen ons uiterste best het voor u te verkopen bij ons in de winkel of via onze webshop.
 
Wanneer onze winkel open is kunt u uw artikelen heel gemakkelijk langsbrengen of u kunt uw artikelen per post naar ons toesturen, verzendkosten zijn voor uw eigen rekening. Na het ontvangen van uw artikelen via de post sturen wij u een e-mail ter bevestiging en worden uw artikelen in ons 2dehands assortiment opgenomen.
 
Voorwaarden inleveren artikelen:
Voor het inbrengen van uw artikelen gelden enkele voorwaarden:
 
1. Alle in te leveren artikelen dienen schoon, heel en compleet te worden aangeboden aan “Mandy’s Ruitersport”. Incomplete artikelen of artikelen die defect zijn zullen wij weigeren. Ook artikelen die niet schoon zijn zal u mee terug krijgen. Indien dit voor artikelen geld die via de post aangeleverd worden geld dat wij deze 1 maand bij ons laten liggen zodat u deze terug op kunt halen of wanneer wij deze retour moeten zenden dit bedrag is overgemaakt aan “Mandy’s Ruitersport”. Na 1 maand zullen de artikelen die nog aanwezig mochten zijn verwijderd worden en kunt u hier geen aanspraak meer op maken.
 
2. Zadels mogen wel zonder accessoires worden ingeleverd. Het is echter wel fijn als een zadel zo compleet mogelijk ingeleverd wordt, dit is echter geen must.
 
3. Hoofdstellen mogen wel zonder bit worden ingeleverd. Het liefst hoofdstellen wel incl teugels in te leveren, dit is echter geen must.
 
4. Tuigen dienen zoveel mogelijk compleet ingeleverd te worden. Dit geld echter niet voor de broek, het bit en eventueel de leidsels.
 
5. Wij behouden ons ten alle tijden het recht om artikelen te weigeren en niet ter verkoop aan te bieden. Zie punt 1.
 
6. Artikelen kunt u inleveren samen met het ingevulde inleverformulier. Deze vind u hiernaast en kunt u opslaan en uitprinten. u kunt ook bij ons in de winkel het formulier invullen, deze liggen standaard voor u klaar. Heeft u al een formulier bij ons in de winkel liggen dan kunt u deze altijd aanvullen met uw nieuwe artikelen.
 
7. Uw overbodige artikelen kunnen gratis bij “Mandy’s Ruitersport” ter verkoop aangeboden worden. Uw artikelen blijven hier tot deze werkelijk verkocht zijn of tot u deze zelf ophaalt. Echter dienen ingebrachte artikelen minimaal 6 maanden ter verkoop te blijven liggen in onze winkel. Bij ophalen binnen deze 6 maanden is 20% van de verwachte verkoopprijs verschuldigd aan “Mandy’s Ruitersport”.
 
8. Alle ingebrachte artikelen liggen in onze winkel op eigen risico van de inbrenger. “Mandy’s Ruitersport” kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verlies, diefstal en/of beschadiging van uw ingebrachte artikelen. Ook kunnen wij u niet garanderen dat al u artikelen verkocht worden. Dit is afhankelijk de vraag van onze klanten.
 
9. “Mandy’s Ruitersport” kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade of letsel aan mens of dier die voortkomt uit het gebruik van de door “Mandy’s Ruitersport” verkochte artikelen. “Mandy’s Ruitersport” controleert zo ver mogelijk als kan de veiligheid van de ingebrachte artikelen.
 
10. U hoeft uw artikelen niet te voorzien van kaartjes of labels, wij van “Mandy’s Ruitersport” zullen dit allemaal voor u afhandelen als uw artikelen in ons assortiment opgenomen worden.
 
11. Mandy’s Ruitersport draagt zorg voor uw privacy. Uw gegevens zullen niet gedeeld worden met derden.
 
12. Als u uw artikelen inlevert bij “Mandy’s Ruitersport” betekent dit dat u automatisch akkoord gaat met onze richtlijnen van deze pagina.
 
 
Afrekening:
Voor het bemiddelen in de verkoop van uw artikelen rekent “Mandy’s Ruitersport” 30% van de verkoopprijs. U ontvangt 70% van de verkoopprijs.

Per maand maken wij de balans op. Indien wij voor u per maand voor meer dan € 15 verkopen dan zal er € 2,50 aan administratieve kosten per maand in rekening worden gebracht. Deze administratieve kosten worden niet in rekening gebracht als u voor € 15,- of minder verkocht heeft of misschien wel niets heeft verkocht.

Hebben wij voor u iets verkocht dan krijgt u aan het begin van de volgende kalendermaand een e-mail met een overzicht van de stand van zaken over uw verkochte artikelen en het bedrag van uw opbrengst, en kunt u dit ophalen of over laten maken op uw rekening. Indien wij de opbrengst naar u overmaken wordt er een bedragen van € 2,50 per overboeking gerekend. U kunt zelf bepalen wanneer u uw tegoed op wilt halen, na 6 maanden vervalt uw tegoed en kunt u hier geen aanspraak meer op maken. 

 

Mandy’s ruitersport doet er alles aan om uw artikelen voor u te verkopen. Dit gebeurd zowel in onze winkel als via onze website. Ook via kanalen als Facebook, Instagram en andere digitale media zullen wij reclame maken. 

 

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
13:30 – 18:00
13:30 – 18:00
13:30 – 20:30
13:30 – 18:00
13:00 – 17:00
Gesloten

Wegens de corona maatregelen is onze winkel helaas gesloten.