Epona Horsefeed 

Epona Horsefeed is 100% natuurlijke voeding.  Epona Horsefeed heeft diverse soorten voeding, kruiden, supplementen maar ook gezonde smaakvolle beloningen.

De juiste voeding en/of ondersteuning voor uw paard is de basis voor een gezond en succesvol paardenleven.

Epona paardenvoer bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en biedt uitgebalanceerde mengsels van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de verschillende paarden- en prestatieomstandigheden.

Epona staat voor een uitgebreid voerprogramma, speciale mengsels voor alle eisen en nuttige supplementen. Onze producten zijn samengesteld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. 

Epona, een Keltische godin en de beschermheilige van ruiters, paarden en karrenmensen, gaf onze paardenvoerlijn zijn naam. Al meer dan 15 jaar ontwerpen, produceren en distribueren wij natuurlijk paardenvoer van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Alle producten zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en zijn uitsluitend gemaakt van GMO-vrije
ingrediënten. Om de hoogwaardige ingrediënten te beschermen, besteden we altijd aandacht aan een zorgvuldige verwerking

De gezondheid van uw paard is belangrijk voor ons. Daarom is het voor ons belangrijk dat uw paard het voer krijgt dat het nodig heeft, afhankelijk van het ras, de huisvestingsomstandigheden en de stress. Om deze individuele behoeften te bepalen, staan ​​wij onze klanten graag bij met onze jarenlange ervaring en kennis. Hiervoor worden we gewaardeerd buiten de grenzen van Duitsland.

De distributie vindt plaats vanuit Neutraubling – ons centrale magazijn – via uw goed gevulde voerdealer ter plaatse zoals Mandy’s Ruitersport.

© EPONA Horsefeed GmbH

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
13:30 – 18:00
13:30 – 18:00
13:30 – 20:30
13:30 – 18:00
13:00 – 17:00
Gesloten

Wegens de corona maatregelen is onze winkel helaas gesloten.